CONTABILITATE PFA

Cabinet Contabilitate ASD CONTABILITATE & CONSULTANTA FISCALA S.R.L. ofera servicii complete de contabilitate si consultanta fiscala la standard european pentru PFA si Intreprindere individuala. Suntem Experti Contabili, autorizati CECCAR nr. B 0019900, cu experienta in domeniu peste 7 ani, mai ales in sistemul MLM si MLM Herbalife. Practicam tarife competitive, in functie de volumul si complexitatea activitatii Dvs. Cu noi beneficiati de cele mai mici tarife de contabilitate PFA, cel mai bun raport calitate-pret pentru servicii de contabilitate.

contabilitate pfa

UN PARTENER DE INCREDERE

Suntem constienti de nevoile si problemele tale! Iti oferim pe langa servicii de contabilitate complete si integrate si servicii de consultanta, pentru a fi la zi cu toate noutatile si schimbarile. Cautam sa dezvoltam relatii sustenabile cu partenerii nostri. Doar in acest mod putem intelege prioritatile fiecaruia si implementa solutii personalizate.

Servicii Contabilitate

Oferim servicii pentru Bucuresti si Ilfov. Va ajutam in mod profesional cu : Evidenta contabila PFA , II, IF, CMI conform legislatiei in vigoare; Stabilirea obligatiilor de plata si intocmirea documentelor pentru plata acestora; Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele(declaratia estimativa, venituri realizate, schimbarea vectorului fiscal, etc.); Reglarea fisei pe platitor la A.N.A.F.; Reprezentarea in fata organelor de control, etc.

Servicii de fiscalitate

Consultanta privind legislatia financiar - contabila si fiscala aplicabila fiecarui PFA in parte, asistenta de specialitate pentru intocmirea declaratiilor de taxe si impozite, asistenta pe perioada controalelor si investigatiilor fiscale. Oferim servicii in pachete personalizate in functie de preferintele fiecarui client. Increderea este cel mai important factor pentru servicii financiare, de aceea expertii nostri au fost acredidati CECCAR.

TREI PASI SIMPLI SPRE COLABORARE

Cere o oferta de contabilitate si te vei convinge de raportul calitate / pret! Oferim servicii la un inalt standard de calitate, iar tarifele la contabilitate sunt foarte avantajoase, in functie de marimea firmei si domeniul de activitate!

Intrati in contact cu un reprezentant

Ne contactati la numarul de telefon 0756.803.871 si obtineti consultanta pentru orice intrebari contabile legate de afacerea Dvs.

Analizam impreuna specificul afacerii

Ne intalnim: Pentru a ne cunoaste viziunea pentru a crea o relatie. Vom stabili strategia si conditiile colaborarii precum si serviciile pe care ti le vom pune la dispozitie, pretul si serviciile incluse în pachet cu termenele clare de predare precum si modul în care primesti si transmiti documentele si informatiile.

Va furnizam solutia personalizata perfecta

Lucram pentru tine. Comunicam eficient. Economisesti timp prin intermediul nostru intrucat vei sti ca ai contabilitatea pe maini bune.

TARIFE PERSONALIZATE

Apelati cu incredere la noi pentru servicii de calitate la preturi avantajoase, pentru a economisi timp si bani! Avem tarife accesibile, care sunt negociate si personalizate in functie de domeniul de activitate deoarece ne dorim sa construim relatii de incredere si pe termen lung cu clientii nostri!

IA LEGATURA CU NOI

Pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o intalnire va rugam sa ne contactati la telefon sau sa completati formularul de mai jos. Va asteptam la sediul nostru, mereu pregatiti sa va oferim promptitudine si seriozitate in efectuarea serviciului financiar contabil.

Cabinet Contabilitate ASD CONTABILITATE & CONSULTANTA FISCALA S.R.L. | CIF 14268020

Str. Ion Manolescu, nr. 4, bl. 131, sc. 1, et. 9, ap. 48, interfon 48, Sector 6, Bucuresti

Program: Luni - Vineri 09:00 - 15:00

office@asdcontabilitate.ro

0756 803 871

0721 809 038